КАЛЕНДАРИ

Календарите са ефективно средство за рекламиране на търговската Ви марка и предлаганите от Вас услуги през цялата година. Освен за проследяване на датите и месеците през годината, той ще е пред очите на вашите партньори през целия рабтен ден.

Предлаганите от нас календари условно се разделят на три вида:

РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ

 

Първият вид са стандартни Работни календар с рекламна „глава” изработена специално за клиента. Има над 5 типа, които се различават по големина, цветове и оформление. Работните календари съдържат полезна информация – официални и църковни празници в България и в страните в Европа, фази на луната и именни дни. Това ги прави необходими за всеки дом и офис.

Легенда:
Рекламна площ: място за персонализиране на календара. Там обикновено се отпечатват име на фирма, лого, контакти, рекламни послания и снимки. Когато рекламната площ е разположена над календариума, тя се нарича глава на календара. За рекламна площ, в зависимост от модела на календара, може да се използва и цялата картонена подложка.
Едно тяло в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени на един цял лист и са отпечатани в един цвят. Всеки лист съдържа календариум на предходния, текущия и следващия месец.
Три отделни тела в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени в три отделни блокчета (наречени тетрадки на календара) и са отпечатани в един цвят. Тетрадките се лепят върху картонена подложка, така че готовият календар да показва предходния, текущия и следващия месец.
Тяло с прозорче: комплект от тяло/тела в зависимост от модела на календара и прозорче за отбелязване на текущия ден.
Тяло с подложка с 2 см за лепене: комплект от тяло/тела от съответния модел календар, залепен върху картонена подложка, която се подава с 2 см и дава възможност за допълнително залепване на индивидуализирана глава на календара. Прозорче за отбелязване на текущия ден е налично в комплекта.

МНОГОЛИСТОВИ ЦВЕТНИ КАЛЕНДАРИ

Вторият вид са стандартни цветни многолистови календари с рекламна глава по поръчка на клиента. Използват се професионални снимки с различна тематика (цветя, пейзажи, животни и др.). Отпечатани качествено, календарите са полезно и приятно допълнение навсякъде където са поставени.

ИНДИВИДУАЛНИ ЦВЕТНИ КАЛЕНДАРИ

Третият вид са индивидуални цветни календари. Снимките и дизайнът се изработват само за един клиент. Те са чудесни за реклама и новогодишен подарък.

Готови ли сте да разгледате?

ЗА НАС

Печатница ДИТА М България предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов и дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Заедно с графичния отдел и книговезкия цех можем да предложим цялостно изготвяне на рекламни и продуктови материали.

ЗА КОНТАКТИ

Печатница Дита М България
кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
завод ЕНТЕЛ-ТТТ АД, източно крило, ет. 2
гр. София, 1309

КАРТА

(02) 821 12 19
[email protected]