(02) 821 12 39, [email protected]

КАЛЕНДАРИ

Календарите са ефективно средство за рекламиране на търговската ви марка и предлаганите от Вас услуги през цялата година. Освен за проследяване на датите и месеците през годината, той ще е пред очите на вашите партньори през целият рабтен ден.

Предлаганите от нас календари условно се разделят на три вида:

 

РАБОТНИ КАЛЕНДАРИ

Първият вид са стандартни Работни календари с рекламна „глава” на клиента. Има над 5 вида различни по големина, цветове и оформление. Качествените календари имат големи цифри, съдържат много полезна информация – официални и църковни празници не само в България, а и на страните в Европа, фази на луната, именни дни. Това ги прави необходими за всеки дом и офис.

 

Легенда:

Рекламна площ: място за персонализиране на календара. Там обикновено се отпечатват име на фирма, лого, контакти, рекламни послания, снимки.
Когато рекламната площ е разположена над календариума говорим за глава на календара.
За рекламна площ в зависимост от модела на календара може да се използва и цялата картонена подложка.

Едно тяло в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени на един цял лист и са отпечатани в един цвят. Всеки лист съдържа календариум на предходния, текущия и следващия месец.

Три отделни тела в един цвят: дните и месеците от календариума са разположени в три отделни блокчета (наречени тетрадки на календара) и са отпечатани в един цвят. Тетрадките се лепят върху картонена подложка, така че готовият календар да показва предходния, текущия и следващия месец.

Тяло с прозорче: комплект от тяло/тела в зависимост от модела на календара и прозорче за отбелязване на текущия ден.

Тяло с подложка с 2 см за лепене: комплект от тяло/тела от съответния модел календар, залепен върху картонена подложка, която се подава с 2 см и дава възможност за допълнително залепване на индивидуализирана глава на календара, прозорче за отбелязване на текущия ден.

МНОГОЛИСТОВИ ЦВЕТНИ КАЛЕНДАРИ

Вторият вид са стандартни цветни многолистови цветни календари с рекламна глава на клиента. Използват се професионални качествени снимки с различна тематика (цветя, пейзажи, животни и др.). Отпечатани качествено, те са полезно и приятно допълнение навсякъде където са сложени.

ИНДИВИДУАЛНИ ЦВЕТНИ КАЛЕНДАРИ

Третия вид са индивидуални цветни календари. Снимките и дизайнът се изработват само за един клиент. Чудесни са за реклама и новогодишен подарък.

Готови ли сте да разгледате?

ЗА НАС

Печатница ДИТА М България предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов, дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Всичко това с графичния отдел и книговезкия цех могат да отговорят на всички Ваши нужди от печат и дизайн.

НАМЕРИ ПРОДУКТ

ЗА КОНТАКТИ

Печатница Дита М България
кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
завод ЕНТЕЛ-ТТТ АД, източно крило, ет. 2
гр. София, 1309

КАРТА

(02) 821 12 19 & (02) 821 12 39
[email protected]