(02) 821 12 39, [email protected]

БЕЛЕЖНИЦИ И ТЕФТЕРИ

Фирмените бележници са незаменимо помагало за повечето хора. Огромното разнообразие от размери, брой листа, отпечатана информация дава възможност на всеки да намери „своя” бележник. Чудесен коледен подарък, който ще рекламира подарилия го докато бележника се използва.

В заобикалящият ни дигитален свят календар бележниците са нейзменен част от нашето ежедневие. С логото на вашата фирма/организация, той ни служи да си записваме важни мисли и идей, бизнес срещи и осъществени сделки, семейни празници и събития.

От семпли до луксозни, от джобни до А3 с корици от картон, до корици с естествена кожа и футляри има за всеки вкус и джоб.

Но ако искате да подарите бележници за коледа поръчайте ги най-късно през месец септември.

Бележниците са практичен рекламен подарък за вашите бъдещи и настоящи партньори, напомняйки за Вас през цялата календарна година.

Разгледайте нашите предложения тук:

ЗА НАС

Печатница ДИТА М България предлага висококачествено печатно обслужване, изразяващо се в пълноцветен офсетов, дигитален печат, топъл печат и довършителни операции. Всичко това с графичния отдел и книговезкия цех могат да отговорят на всички Ваши нужди от печат и дизайн.

НАМЕРИ ПРОДУКТ

ЗА КОНТАКТИ

Печатница Дита М България
кв. Захарна фабрика, ул. Кукуш 1
завод ЕНТЕЛ-ТТТ АД, източно крило, ет. 2
гр. София, 1309

КАРТА

(02) 821 12 19 & (02) 821 12 39
[email protected]